050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Cursussen » Basic Freediver

Basic Freediver

Vrijheid

Eén ademteug

Ontspanning

Volg de Basic Freediver cursus bij Karibu Divers in Zuidlaren

(theorie en zwembad)

De PADI Basic Freediver-cursus is een sub-cursus van de PADI Freediver-cursus. Het is een fantastische, eerste stap in het aanleren van gedegen freedive-vaardigheden. Je doet de basiskennis over freediven op en je gaat technieken oefenen om in een zwembad of een beschut deel van het buitenwater op één ademteug langer onder water te kunnen zijn.

Je kunt zowel met- als zonder duikbrevet deelnemen aan deze cursus.

Om aan de PADI Basic Freediver-cursus mee te kunnen doen moet je 12 jaar of ouder zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben met snorkelen of freediven.

De theorie (e-learning) neem je voorafgaand thuis door. Deze e-learning geeft ook toegang tot alle studiematerialen voor de PADI Freediver-, Advanced Freediver- en Master Freediver-cursus.

Naast de theorie gaan we in het zwembad oefenen. Hier leer je om uiteindelijk comfortabel op één ademteug wat langer onder water te kunnen blijven. Zowel statisch (stilliggen) als dynamisch (zwemmen) wordt geoefend. Innerlijke kracht, discipline en controle zijn als freediver belangrijk.

  • Doel – een static apnea freedive van 90 seconden en een dynamic apnea freedive van met een horizontale afstand van 25 meter.

Na brevettering kun je zelf met een buddy je vaardigheden en tijden blijven verbeteren.

Schrijf je direct in!

Wil jij graag een Basic Freediver cursus volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

Minimale leeftijd: 12 jaar

Prijs €260,-

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Aanmelden

Schrijf je nu in!

Offerte aanvragen

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!