050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Cursussen » Padi Advanced Open Water Weekend

PADI Advanced Open Water Weekend

Duikervaring

Verder leren

Herkenning

De PADI Advanced Open Water cursus bij Karibu Divers

Na het behalen van je PADI Open Water duikbrevet kun je direct doorgaan met de vervolgcursus Advanced Open Water. Met deze opleiding verbreed je je kennis en vaardigheden van het duiken. Leer onder begeleiding meer over de duiktechnieken en voel je nog comfortabeler in het water.

Theorie

Voorafgaand neem je de betreffende hoofdstukken uit het Advanced Open Water lesmateriaal door. Van deze hoofdstukken maak je de kennistoets. Op vrijdagavond nemen we de theorie gezamenlijk door en geven we verdere informatie over het weekend.

Buitenwater

Voor de Advanced cursus gaan wij meestal naar de Kreidesee in Hemmoor (Duitsland). Het is een oude steengroeve met veel vis, krijtwanden, fabrieksinstallaties en steile drop-offs. Het zicht is hier vrijwel altijd goed, vaak wel tussen de 10 en 15 meter.

De reistijd naar deze duikstek is ca. 3 uur. Daarom zullen we in de buurt van de Kreidesee overnachten. Deze cursus kan doorgaan bij minimaal 2 aanmeldingen.

De 5 onderdelen die wij in dit weekend behandelen zijn: drijfvermogen, navigeren, diep-,  nacht- en wrakduiken. Onderstaand worden de onderdelen verder toegelicht.

Na het goed afronden van de cursus vragen wij het Advanced Open Water Diver brevet voor je aan. Hiermee mag je duiken tot 30 meter diepte.

Adventure duiken:

Drijfvermogen

Je drijfvermogen kan altijd beter! Leer meer over ademhaling, zwemtechniek, positionering en duiken met minder lood. Ervaar hoe het is om gemakkelijk en ontspannen onder water te zweven. Dit is de ideale duik om de duikreeks mee te beginnen.

Navigatie

Navigeren onder water is een kunst. Leer het kompas te vertrouwen en weet waar je bent en waar je naar toe gaat. Scherp je observatievaardigheden aan en leer om nauwkeuriger van je kompas gebruik te maken.

Nachtduik

Leer omgaan met lampen en stort je in het nachtleven. Dezelfde plek is ’s nachts totaal anders dan overdag. Zo duik je ’s nachts een hele nieuwe wereld in.

Diep

Soms wil je dieper dan 18 meter te gaan. Maak onder begeleiding kennis met de diepte en leer hoe je dit veilig doet.

Wrak

Wrakken zijn fascinerende getuigen van gebeurtenissen in het verleden. En soms worden ze doelbewust afgezonken om te dienen als kunstmatig rif.

Opfrisles?

Je hebt al een tijdje niet gedoken? Geen probleem, doe eerst een Scuba Review. Op deze zwembadavond krikken we je duikvaardigheden en theoretische kennis weer op! Daarna ben je fris en fruitig genoeg om mee te doen aan de Advanced cursus.

Interessant? Schrijf je snel in.

Specialty’s

Het is ook mogelijk om je Advanced Open Water brevet te behalen door middel van specialty’s. De diep- en navigatieduik zijn verplicht en de overige 3 mogen zelf worden gekozen. Bij deze variant maak je meer duiken en krijg je meer kennis en vaardigenheden dan bij de adventure duiken van de Advanced cursus.

Direct aanmelden!

Wil jij graag de Padi Advanced Open Water cursus volgen? Meld je dan nu aan!

Voorvereisten:

Open water brevet
Gezond zijn

Gezondheid: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.

Inbegrepen:

Lesmateriaal,
Gebruik duikuitrusting
& een Brevet.

Niet inbegrepen:

Hotel overnachting Hemmoor
Entree Hemmoor

Prijs € 399,-

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Aanmelden

Schrijf je nu in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!