050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Cursussen » Padi Junior Open Water

PADI Junior Open Water

Ontdekken

Vrijblijvend proberen

Onvergetelijk

De PADI Junior Open Water cursus bij Karibu Divers

De Junior Open Water cursus is voor 10 tot en met 14 jarigen. In deze beginnersopleiding leer je dezelfde basisbeginselen als in de PADI Open Water Cursus, na afronding mag je samen met een volwassen buddy tot een diepte van 12 meter duiken.
De cursus bestaat uit 5 zwembadsessies, 5 theoriesessies en 4 buitenwaterduiken.

Theorie & Zwembad

Thuis bereid je jezelf voor met het Open Water boek en DVD. In Zuidlaren gaan we even kort bespreken wat je uit je boek heb geleerd voordat we het water in gaan. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Bij de vijfde les toetsen we je kennis met een Theorie Examen.

Buitenduiken

Tot slot maak je vier buitenduiken in het Veenmeer in Tynaarlo. Gedurende deze twee weekenddagen maak je de eerste echte duiken, waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden beheerst. Na een succesvolle afloop verdien je het brevet.

Schrijf je direct in!

Wil jij graag de Padi Junior Open Water cursus volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

10 jaar of ouder

Gezondheid: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.

Inbegrepen:

Lesmateriaal,
Gebruik duikuitrusting
& de Brevet kosten

Prijs € 499,-

(extra toeslag voor prive weekendcursus)

Schrijf je nu in.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Aanmelden

Schrijf je nu in!

Offerte aanvragen

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!