050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Cursussen » Padi Open Water

PADI Open Water

Ontdekken

Vrijblijvend proberen

Onvergetelijk

PADI Open Water bij Karibu Divers in Zuidlaren

Overal ter wereld kunnen duiken? Haal bij Karibu Divers Zuidlaren je PADI Open Water brevet. Tijdens deze opleiding leer je de basisvaardigheden van het duiken. Na afronding van de cursus mag je samen met een gebrevetteerde buddy zelfstandig duiken tot een diepte van 18 meter.

Theorie & Zwembad

Door middel van zelfstudie bereid je de theorie voor de open water cursus thuis voor. In de duikshop te Zuidlaren gaan we, voordat we het water ingaan de theorie bespreken. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de duikuitrusting en het onder water zijn. De theorie- en zwembadlessen worden op 5 dinsdagavonden gegeven.

Buitenduiken

Na de theorie- en zwembadlessen maak je vier buitenwaterduiken in ‘t Veenmeer te Tynaarlo. Gedurende deze twee weekenddagen laat je zien dat je de duikvaardigheden beheerst. Na een succesvolle afronding krijg je het PADI Open Water brevet.

Eerst proberen?

Elke nieuwe activiteit vraagt gewenning en dat geldt voor iedereen. Bij alle stappen krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan leren duiken, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je aan de cursus begint.

Liever het snelle traject volgen? Tijdens onze PADI Open Water weekendcursus leren we je in één weekend de basis van het duiken. Op deze manier verlies je zo min mogelijk tijd en heb je maximaal plezier.

Schrijf je direct in!

Wil jij de PADI Open Water cursus bij Karibu Divers in Zuidlaren volgen?
Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

15 jaar of ouder
Gezondheid: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.

Inbegrepen:

Lesmateriaal, Gebruik duikuitrusting & Brevet

Grote van de groep

In kleine groepen wordt je begeleidt (4:1)

Prijs € 499,-

Cursus op maat eigen instructeur/tijden
1 persoon €225,- extra
2 personen €100,- p.p. extra
3 personen €50,-p.p. extra
Schrijf je nu in.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Inschrijven

Schrijf je direct in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!