050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Cursussen » Padi Referral (vakantie cursus)

Padi Referral (vakantie cursus)

Afronden in het buitenland

Geen studie op vakantie

Theorie in het Nederlands

De Padi Referral (vakantie cursus) bij Karibu Divers in Zuidlaren

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Nederlandse wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de Padi referral kun je bij ons alvast starten met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een locale PADI duikschool. Je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (één les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen. Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

De cursus bestaat uit theorie en 5 zwembadsessies. Na afronding krijg je een certificaat mee dat door alle PADI duikscholen erkend wordt. Hierop staat precies welke onderdelen je gedaan hebt en de PADI instructeur op je vakantiebestemming gaat met je verder waar je gebleven bent.

Welke lokale duikschool raden jullie aan?

Wij zijn bekend met veel duikscholen over de hele wereld. Geef je bestemming aan ons door en wellicht kunnen we je naar een goede school verwijzen. Kijk ook bij PADI in de lijst met Divecenters. Het gebeurt overigens regelmatig dat Vakantie Cursisten uiteindelijk toch bij ons de cursus in Nederland willen afmaken. Dit kan natuurlijk altijd.

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Waar kan ik me aanmelden?

Schrijf je hier online in. Je krijgt van ons de lesmaterialen (boek, dvd en logboek) toegestuurd. We nemen contact met je op om het cursusschema te bespreken zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Thuis bereidt je jezelf voor met het Open Water boek en de DVD. Deze worden kort besproken voor we het water in gaan. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Bij de vijfde les toetsen we je kennis met het Theorie-examen.

Schrijf je direct in!

Wil jij de Padi Referral (vakantie cursus) bij Karibu Divers in Zuidlaren volgen?
Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

10 jaar of ouder

Gezondheid: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.

Inbegrepen:

Lesmateriaal & Gebruik duikuitrusting

Prijs € 299,- p.p.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Aanmelden

Schrijf je nu in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!