050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Cursussen » Padi Rescue Diver

Padi Rescue Diver

Betere duikbuddy

Andere helpen

Herkenning

De Padi Rescue Diver cursus bij Karibu Divers in Zuidlaren

Uitdagend en heel zinvol voor elke duiker. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver cursus. In deze cursus wordt je kennis en ervaring uitgebreid. Rescue Divers herkennen duikproblemen en zijn in staat om in te grijpen. De veiligheid en het welzijn van andere duikers staan voorop. In de Rescue Diver cursus leer je problemen te voorkomen en indien nodig, duiknoodgevallen te coördineren. De cursus bestaat uit theorielessen, een zwembadsessie en buitenwatersessies.

Theorie

We bespreken onderwerpen als zelfredding, stress, eerste hulp bij duikongevallen, organisatie bij een noodgeval en problemen met apparatuur. Je kennis wordt getoetst met een examen.

Zwembad

In het zwembad oefenen we verschillende reddingstechnieken. Waaronder het benaderen van een duiker in problemen, kalmeren van een duiker in paniek, het naar de oppervlakte brengen van een bewusteloze duiker en beademen in het water.

Buitenwater

Tijdens de buitenwaterdagen ga je de geleerde technieken toepassen in allerlei ongevalssimulaties. Een goede test om te zien hoe je zult reageren in echte noodsituaties. 

Schrijf je direct in!

Wil jij graag de Padi Rescue Diver cursus volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

Advanced brevet,
Geldige EFR brevet of EHBO diploma

Gezondheid: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.

Inbegrepen:

Lesmateriaal,
Gebruik duikuitrusting

Prijs € 399,-

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Aanmelden

Schrijf je nu in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!