050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Duikcentrum » Onderhoud

Onderhoud

Vertrouwd

Veilig

Verantwoord

Om prettig te duiken moet je op je materiaal kunnen vertrouwen. Laat daarom alle apparatuur regelmatig onderhouden. De vuistregel is eenmaal per jaar of eerder na 100 duiken. Onderhoud van duikapparatuur is een secuur werk. Wij hebben hiervoor de juiste opleiding, ervaring, onderdelen en gereedschap.

Ademautomaten

Bij het servicen van een automatenset halen we alles uit elkaar om de onderdelen ultrasoon te reinigen. We vervangen de O-ringen en de andere voorgeschreven onderdelen. Na het afstellen controleren we de automaat op lekkage.
Als je eraan twijfelt of een onderhoudsbeurt nodig is, laat ons dan een Kleine Beurt doen. Aan de hand van deze checklist sporen we de meest voorkomende gebreken op. Ook stellen we de automaat af. Als het nodig is zullen we je adviseren om een complete onderhoudsbeurt te laten doen.

Trimvesten

Bij trimvesten maken we de inflator & ventielen schoon en vervangen we de nodige onderdelen. Verder controleren we het vest op lekkage en slijtage aan de sluitingen. Om ook de binnenkant van je vest te reinigen raden we je aan om deze te behandelen met BC-life.

Computers & horloges

Voor diverse merken kunnen wij de batterij van je duikcomputer of horloge vervangen. Alle horlogemodellen computers krijgen standaard een druktest om deze op waterdichtheid te testen. Als onze servicemonteur aanwezig is kan dit bij sommige modellen zelfs direct worden geregeld terwijl je wacht. Als dit gewenst is neem dan vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.

Pakken

Reparaties aan pakken zoals seals vervangen, stukken innemen en naden plakken laten we doen door een atelier dat hierin is gespecialiseerd. Behandel kleine beschadigingen zelf met Aquasure om grotere scheuren te voorkomen. Als je een droogpak hebt, denk er dan aan om de ventielen te laten servicen en wees zuinig op je rits met de juiste wax. Het schoonmaken van pakken kan je makkelijk zelf doen met Wetsuit Shampoo en Myrazyme Conditioner.

Neem contact op!

Je onderhoud bij Karibu Divers?
Maak een afspraak.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!