050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Duikcentrum » Over ons

Over ons

Samen

Gezelligheid

Team

Karibu Divers, dé duikschool met ervaring

Peter Karibu Divers duikschool Groningen

Peter Halberstadt

Ik ben Peter Halberstadt PADI IDC Staff Duikinstructeur.
Zelf ben ik met duiken begonnen toen ik ongeveer 10 jaar oud was en sindsdien ben ik gefascineerd door de onderwaterwereld. In 2004 ben ik instructeur geworden en heb ik twee jaar in Nederland les gegeven bij Happy Divers in Assen. Daarna heb ik in St. Maarten, Zuid-Afrika en Zanzibar (Tanzania ) les gegeven. Duiken is een passie van mij en dit wil ik graag overbrengen op anderen.

Kim Karibu Divers Duikschool Groningen

Kim Halberstadt-Stevens

In 2005 ben ik in Nederland begonnen met mijn 1e duikopleiding: Open Water. Mijn vervolgopleidingen heb ik in Australië, Zuid-Afrika en Zanzibar gevolgd. Na een lange tijd divemaster te zijn geweest, stond de instructeursopleiding op mijn verlanglijstje.
Ondertussen ben ik gebrevetteerd als Padi instructeur en hoop ik het duikvirus op vele over te mogen dragen.

Ik zorg er graag voor dat jij je comfortabel voelt of gaat voelen onderwater.

duikinstructeur Yvonne

Yvonne Touw-Polanen

In 2012 wisten Peter en Kim hun enthousiasme voor het duiken zowel in Nederland als in het buitenland op mij over te brengen. Na vele duiken en cursussen ben ik instructeur geworden. Ik geniet ervan om in een ontspannen sfeer kinderen en volwassenen kennis te laten maken met de duiksport, te leren duiken, een opfriscursus te geven of een duik te begeleiden. Als ik onder water ben en om mij heen kijk, ervaar ik rust en weet ik waarom ik duik.

Oranda Karibu Divers

Oranda van Oosten

Ik ben begonnen met duiken in 2012 en besmet geraakt met het duikvirus. Na vele vervolgopleidingen gevolgd te hebben ben ik nu assistent-instructeur. Ik vind het ontzettend leuk om les te geven in zowel duiken als snorkelen (kinderen en volwassenen), mensen enthousiasmeren en zorgen dat ze zich comfortabel in het water gaan voelen.
Daarnaast zit ik in de activiteitencommissie van het team Karibu divers waar we leuke/leerzame activiteiten organisteren voor het duikteam.

Uiteindelijk wil ik mijn instructeurspapieren gaan halen.

Martijn Snijder

In 2017 ben ik bij Peter met mijn eerste duikopleiding begonnen en direct met het duikvirus besmet geraakt. Mijn vervolgopleidingen heb ik in Nederland en op Elba gedaan. Vanaf 2019 ben ik veel gaan helpen tijdens cursussen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om anderen te helpen zich prettig onder water te voelen.

Ondertussen ben ik gebrevetteerd Instructeur.

Sarah Schipper

Na een aantal jaar te hebben gesnorkeld in Egypte werd ik erg nieuwsgierig naar het duiken. In 2017 heb ik bij Karibu Divers mijn Open Water brevet gehaald en daarna mijn vervolgopleidingen in Nederland en op Elba gedaan. Ik begon Peter en Kim te assisteren bij duikcursussen en dit vond ik zo leuk dat ik inmiddels Instructeur ben geworden. Ik hoop dat ik nog veel meer mensen de mooie onderwaterwereld kan laten zien.
Paul duikinstructeur Karibu Divers Groningen

Paul van den Heuvel

Tijdens mijn vakanties in Egypte heb ik de onderwaterwereld via het snorkelen vele uren bekeken en hiervan genoten. De interesse in het duiken kwam toen wel naar boven maar daar bleef het eerst bij. In 2009 de cursus Open Water gestart en gelijk het Advanced gedeelte ook gedaan. Om mijn enthousiasme en kennis over te kunnen brengen naar anderen ben ik in 2013 begonnen met het volgen van de opleiding voor Divemaster en deze afgerond in 2014. Na diverse keren geholpen te hebben bij Karibu Divers met cursussen en begeleide duiken besloten om alsnog toch weer aan de studie te gaan. In 2020 begonnen met de cursus Assistent Instructeursopleiding en deze in 2021 behaald.

Ivo duikschool Karibu Divers

Ivo Tuijn

Ik ben begonnen met duiken in 1995, na eerst lekker zelf te duiken ben ik verder gegaan met opleidingen.
Na vele duiken en ook veel plezier in het water en aan de waterkant heb ik in 2020 mijn Divemaster brevet gehaald. Hierdoor is er een hele nieuwe wereld open gegaan. Waar ik met zeer veel plezier kinderen en volwassenen kan helpen en begeleiden om de onderwater wereld te verkennen.

Martin Dijkstra Karibu Divers Duikschool

Martin Dijkstra

In 2019 heb ik bij Kim en Peter mijn eerste duikervaring opgedaan en ben sindsdien zoals dat zo mooi heet verslingerd geraakt aan het onderwaterleven. Of dit nu in het lokale Veenmeer is waar de snoeken geduldig wachten tot je voorbij zwemt of in Hemmoor of Elba waar je weer voor andere verrassingen komt te staan. Het verveeld geen moment en blijft boeien en fascineren hoe anders de wereld onder het blauw is. Inmiddels ben ik nu assistent Instructeur en vind het erg leuk om deze passie bij anderen te zien en hieraan bij te dragen door te helpen bij de verschillende cursussen.

Henk Grit Karibu Divers duikschool Groningen

Henk Grit

In 2009 gaf ik op mijn werk aan, na een vakantie te hebben gesnorkeld, dat het mij wel mooi leek om te gaan duiken. Nu bleek ik dat tegen een duikfanaat gezegd te hebben. Een dag later lag ik het water en was verkocht. Wat resulteerde dat ik in 2011 Divemaster ben geworden. Inmiddels ben ik Instructeur. Ik vind het schitterend om te zien hoe beginnende duikers na afloop van hun opleiding relaxed aan het duiken zijn.
Daarnaast mag ik als bestuurslid van de gezelligste duikclub mijn steentje bijdragen.

Poa hond duikschool Groningen

Poa

Mijn naam is Poa, Peter en Kim hebben mij meegenomen uit Zanzibar. Af en toe mag ik mee naar de duikstekken om de duikers te begroeten. Ook ben ik geregeld in het Duikcentrum te vinden en vind ik het heerlijk om iedereen te begroeten.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!