050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl

Feestje! Duikhut geopend

Hoera! Het was een feestje waard. De opening van onze duikhut is echt een feit. Samen met de aanwezigen hebben we getoast op deze mooie plek. Kom je ook een kijkje nemen?

De duikhut

Met man en macht is er door teamleden aan de Duikhut gewerkt. Wat een luxe! Je set opbouwen op de opbouwtafels. Je binnen droog en uit de wind omkleden. Na de duik zet je een kop koffie en maak je van je boterhammen met kaas een lekkere tosti. Samen met je buddy’s zit je comfortabel aan de grote tafel na te praten over je duik. Is het mooi weer, dan zit je lekker buiten op de palletbankjes.

Duikhut Karibu Divers geopend

Elektrische apparaten

Op de elektrische apparaten zit aan het snoer een label waarop je kunt lezen welke stekkerdoos je moet gebruiken. In de kasten en een curverbox vind je koffie, thee en lek-kers wat leden neerzetten. Voel je vrij om te pakken waar je zin in hebt. Het tosti apparaat is al goed gebruikt! De Duikhut is altijd netjes opgeruimd. Fijn dat iedereen daar zo z’n best voor doet. Bedankt!

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder