050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl

Hemmoor teamweekend

Fantastische duikstek

De Kreidesee in Hemmoor is een fantastische duikstek voor ervaren en onervaren duikers. De Kreidesee is een ondergelopen oude steengroeve. Het zicht is er altijd goed! Overal kom je grote forellen tegen. Je ziet onder water ook wrakjes, bomen, krijtwanden, wegen en fabrieksinstallaties.

Ga je mee? Boek zelf de overnachting. Veel teamleden overnachten in hotel Marc5 in Cadenberge of op het terrein van de Kreidesee in een appartement. Je kunt ook 1 dag mee gaan duiken als je dat beter uitkomt. Na aanmelding ontvang je van de activiteitencommissie een week voor vertrek een formu-lier waarin we je vragen aan te geven wanneer je aanwezig zal zijn. Tevens geven we je dan meer informatie over het verloop van het weekend. 

duikweekend Hemmoor Kreidesee

Strenge regels

Kreidesee hanteert om de veiligheid te waarborgen strenge duikregels. Zorg dat je een geldig medisch keuringsbewijs kunt overleggen en je met een fles met een dubbele kraan en een gescheiden automatensys-teem duikt (twee 1e trappen). Op de site van de Kreidesee kun je de regels nalezen

Opgave en planning

Wil je duikuitrusting huren, mail dan tijdig naar info@karibudivers.nl. Vermeld wat je wilt huren en de maat. Peter geeft in Hemmoor de advanced cursus (zaterdag en zondag) en bij voldoende aan-meldingen ook de diepduikspecialty (zondag en maandag). Neem voor meer informatie contact met Peter of Kim op.

Datum: zaterdag 25 en zondag 26 juni
Adres: Cuxhavenerstrasse 1, Hemmoor Duitsland
Vertrek: 07:30 uur Shop
Aankomst: 11:00 uur Kreidesee
Kosten: entreekosten Kreidesee, overnachting, eten, drinken, flesvulling

En verder: teamleden ontvangen een tegemoetkoming in de entreekosten van de Kreidesee Aanmelden via teamkaribudivers.nl bij activiteiten uiterlijk vrijdag 17 juni.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder