050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Specialty’s » Padi Diepduik

Padi Diepduik

Verleg je grenzen

Bereken je duik

De diepte in

De Padi Diepduik specialty bij Karibu Divers in Zuidlaren

30 meter is diep, maar dat wrak ligt op 40 meter. Hoe kom je daar? Met de juiste planning, techniek, veiligheidsprocedures, apparatuur en mentaliteit kun je er wel naartoe. Een onmisbare voorbereiding voor duiken op de Noordzee en de diepere duiken op je vakantiebestemming.

Je maakt een diepe duik om iets te zien, doen of ervaren wat op een minder diepe duik niet kan. In tegenstelling tot minder diepe duiken, zijn diepe duiken meestal kort omdat de tijd en de luchtvoorraad beperkt zijn.

Tijdens de PADI Diep Duik specialty ga je uitgebreid in op de theorie van het diepduiken en word je bewust van de extra veiligheidsmaatregelen welke je moet nemen bij een diepe duik.

Om deze Specialty te doen moet je het Advanced brevet hebben. Ter voorbereiding heb je het Diepduik Specialty lesmateriaal doorgenomen.

Tijdens deze cursus worden 3 buitenwaterduiken gemaakt.

Schrijf je direct in!

Wil jij graag de specialty Padi Diepduik volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

Padi Advanced open water &
15 jaar of ouder.

Gezondheid: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.

Inbegrepen:

Lesmateriaal &
De brevet kosten.

Prijs €225,-

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Inschrijven

Schrijf je direct in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!