050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Specialty’s » Padi Materiaal

Padi Materiaal

Meer kennis

Werking van je duikuitrusting

Leerzame dag

De Padi Materiaal specialty bij Karibu Divers in Zuidlaren

De materiaal specialty geeft je inzicht in de apparatuur die je onderwateravontuur mogelijk maakt. Je krijgt een helder beeld van de reparaties die je zelf kunt uitvoeren en van de dingen die je beter door een duiktechneut kunt laten doen. Je komt ook meer te weten over de werking van je duikuitrusting, waardoor je er meer vertrouwd mee raakt. Je leert hoe je goed voor je uitrusting moet zorgen en daardoor ook problemen hiermee kunt voorkomen.

Schrijf je direct in!

Wil jij graag de specialty Padi Materiaal volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

Scuba diver brevet,
10 jaar of ouder.

Inbegrepen:

Brevet kosten.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Inschrijven

Schrijf je direct in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!