050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Specialty’s » Padi Nitrox

Padi Nitrox

Langer duiken

Alleen theorie

Frisser uit het water

De Padi Nitrox specialty bij Karibu Divers in Zuidlaren

Verrijkte lucht, ook bekend als nitrox of EANx, bevat minder stikstof en meer zuurstof dan normale lucht.

Als je duikt met verrijkte lucht zijn je nultijden langer; het is onder dezelfde omstandigheden veiliger dan het duiken met normale lucht.

Door de geringere stikstofopname zijn langere bodemtijden mogelijk. Vooral voor herhalingsduiken op vakantie kan dit grote voordelen bieden. Veel duikers ervaren dat ze minder vermoeid raken dan wanneer ze met gewone lucht duiken. Dus…. meer genieten van de prachtige onderwaterwereld.

Je leert tijdens de cursus de verrijkte lucht te analyseren, hoe je je duikcomputer moet instellen en hoe je je duik kunt plannen. Zo leer je voor je duik de maximale diepte en duiktijd te bepalen.

Schrijf je direct in!

Wil jij graag de specialty Padi Nitrox volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

Open water brevet,
12 jaar of ouder &
Gezond zijn.

Inbegrepen:

Lesmateriaal &
Brevet kosten.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Inschrijven

Schrijf je direct in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!