050 - 851 30 83 info@karibudivers.nl
Home » Specialty’s » Padi Oxygen Provider

Padi Oxygen Provider

Goed voorbereid hulp bieden

Leren zuurstof toedienen

Theorie & praktijk

De Padi Oxygen Provider specialty bij Karibu Divers in Zuidlaren

Weten hoe en wanneer je noodzuurstof moet toedienen is een geweldige vaardigheid om te beheersen. Het betekent namelijk dat je er klaar voor bent om anderen in een noodsituatie hulp te verlenen.

Er gelden geen deelnamevereisten of leeftijdsbeperkingen en je hoeft er evenmin voor het water in te gaan, de cursus staat voor iedereen open. De cursus is voor duikers, snorkelaars en eigenlijk voor iedereen zinvol die zich bezighoudt met de watersport en duikers in het bijzonder.

Je komt meer te weten over duikverwondingen, verschillende soorten noodzuurstofsystemen en veiligheidsoverwegingen als je met zuurstof komt te werken. Vervolgens ga je:

  • Een noodzuurstofsysteem in elkaar zetten en weer demonteren.
  • Een beademingsmasker met reservoir en een vraagsysteem leren inzetten bij het toedienen van zuurstof aan een ademende duiker.
  • Een pocketmasker leren inzetten bij het toedienen van zuurstof aan een niet-ademende duiker.

Schrijf je direct in!

Wil jij graag de specialty Padi Oxygen Provider volgen? Schrijf je dan direct in!

Voorvereisten:

Geen

Inbegrepen:

Lesmateriaal &
Brevet kosten.

Neem contact op!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via 050-8513083 Of klik op de knop en stel je vraag op de contactpagina hieronder

Inschrijven

Schrijf je direct in!

Reviews

Wat andere van Karibu Divers vinden

Maxime de Vries

Vorige week mijn brevet gehaald. Erg tevreden over deze duikschool. In de toekomst ga ik hier zeker mijn vervolgcursussen doen.

Ze hebben kennis van zaken. Ook de instructeurs zijn geduldig en leggen alles erg goed uit. Een echte aanrader!!!!

Jaap Keizer

Super goede duikschool! Goeie uitrusting, zeer bekwame instructeurs & een hele gezellige sfeer. Iedereen doet zijn uiterste best om de cursisten te helpen en om er een leuke ervaring van te maken.

Vervolgcursussen zal ik zeker weer bij deze duikschool volgen.

Bianca Andrea Nijland

Vandaag ons brevet Open Water gehaald met behulp van instructrice Kim! Ze gaf echt geweldig les: duidelijke uitleg/communicatie, ontspannen houding, respect voor ons leertempo én enthousiast en professioneel over duiken! Go for it!